Jokaisen panosta  tarvitaan!

Jokaisen panosta tarvitaan!

Suomi on tällä hetkellä hyvin vaikeassa tilanteessa monestakin eri syystä ja nyt muutokseen tarvitaan meidän jokaisen panosta, energiaa ja innovatiivisuutta. ElämääLahdessa.fi -sivusto osallistuu omalta osaltaan talkoisiin niin, että toistaiseksi yritykset tai yrittäjiksi haluavat sekä esimerkiksi tuotetestausta toteuttavat voivat saada sivustolla materiaalilleen ilmaista näkyvyyttä. Tässä ensimmäinen.

Suuri joukko suomalaisia (suuret ikäluokat) on eläköitymässä lähivuosien aikana ja toisaalta on paljon työttömiä tai innokkaita, vastavalmistuneita nuoria valmiina tekemään kovasti töitä. Sinä joka suunnittelet yrityksestä luopumista tai ainakin tiedät yrityksestä luopumisen kuuluvan tulevaisuuteesi, varaa aika asiantuntijalle ja käy kuuntelemassa faktaa asiasta.

logo
Advance Team
Tule omistajanvaihdosklinikalle
Omistajanvaihdosklinikat jatkuvat

Oletko miettimässä omistajanvaihdokseen liittyviä asioita yrityksessäsi?

Älä pähkäile asian kanssa yksin, vaan tule AT klinikalle keskustelemaan asiantuntijan kanssa yrityksesi omistajanvaihdosmahdollisuuksista.

Yrityksessäsi voi olla mietinnässä joko perheen sisäinen sukupolvenvaihdos tai myynti työntekijöille tai ulkopuoliselle taholle. Klinikka on avoin kaikenkokoisille yrityksille.

Seuraavat klinikkapäivät ovat:

tiistaina 29.9.

keskiviikkona 15.10.

Varaa aika seuraavaan klinikkaan

Varaa aika tunnin mittaiseen maksuttomaan ja sitoumuksettomaan tapaamiseen.
Käymme yhdessä kanssasi läpi omistajanvaihdoksessa askarruttavia asioita, tietenkin täysin luottamuksellisesti, ja mietimme, miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaisi asiassa edetä.

Varaa aikasi klinikalle Terhi Ruuskalta joko puhelimitse numerosta 050 308 6881 tai sähköpostitse terhi.ruuska@advanceteam.fi.

Advance Team Oy

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE