Hyvä aika kasvohoidolle

Hyvä aika kasvohoidolle

Keskitalvella ei aurinko paista kovinkaan usein, mutta jossakin asiassa sekin on positiivinen ja hyvä asia.

Monien kasvohoitojen ja ihon kuorintojen jälkeen ei suositella auringonvaloa, koska se voi altistaa ihon pigmenttimuutoksille. Tähän aikaan talvesta, kun loppuvuoden juhlat on juhlittu ja talvilomat aurinkoineen vielä odottavat tulevaisuudessa, on oivallinen aika kirkastaa, puhdistaa ja ryhdistää kasvoja.

Onneksi 2000-luvulla miehetkin ovat löytäneet ihon huollon ja hoidon merkityksen. Hoidot ja varsinkin kuorinnat kirkastavat olennaisesti kasvojen yleisilmettä. Ja ei pidä väheksyä sitä mahtavaa tunnetta kuorinnan tai hoidon jälkeen kun iho on sileä sekä pehmeä ja peilikuva tuo iloisen mielen.

Lahdesta löytyy todella paljon kasvohoitoja tarjoavia yrityksiä. Allekirjoittanut suosittelee kokeilemaan kemiallista kuorintaa, jota testasin The Look -yhteistyön tiimoilla tutustuessani heidän tarjoamiinsa palveluihin. Kemiallisessa kuorinnassa valitaan jokaiselle iholle sopiva voimakkuus ja uskon kuorinnasta olevan suurta helpotusta ja hyötyä myös ongelmaihon kanssa painivalle. Se nimittäin jo hoidon yhteydessä nostaa kaikki epäpuhtaudet ja muut likaisuudet ulos ihosta. Ja se lopputulos -en uskonut, että iho voi olla niin sileän tuntuinen.

DSC_6963

 

Enemmän tietoa kemiallisesta kuorinnasta – yhteystiedot löytyvät täältä, klik.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE