Hypoxi-hoitoa

Hypoxi-hoitoa

Kirjoitin aikaisemmin täällä kokeilustani Hypoxi-hoidosta. Valtavaa suosiota saanut hoitomuoto rasvakertymiin, selluliittiin sekä sisäelimiin kertyneeseen rasvoihin lupaa tuloksia jo neljässä viikossa.

 

Rasvakertymät ja selluliitti

”Rasvakertymät ja selluliitti ongelmakohdissa, kuten reisissä, johtuvat siitä, että näillä alueilla on heikko verenkierto. Veri keskittyy useimmiten suuriin lihaksiin, mutta ympäröivässä kudoksessa verenkierto on heikko. Tämän takia myös liikunnallisilla henkilöillä voi esiintyä selluliitia, varsinkin jos liikunnan aikana muodostuu paljon L-maitohappoa.”

Koko artikkeli täällä.

HYPOXI® rasvanpoltto miehille

”HYPOXI sopii erinomaisesti miehille. Miesten yleisin ongelma-alue on vyötärön- ja vatsanseutu sekä kyljet; noin 95% miehistä varastoi kehon ylimääräiset rasvakertymät tälle alueelle.”

Koko artikkeli täällä.

”HYPOXIlla ongelmakohdan ympärysmitta pienenee kolme kertaa tehokkaammin kuin tavallisen liikunnan tai laihdutuksen yhdistelmällä. Suurin osa asiakkaista saavuttaa haluamansa tulokset 1-3 kuukauden aikana, joka vastaa 12-36 käyntikertaa. Viidessä viikossa on mahdollista pienentyä yhden vaatekoon verran ongelmakohdasta. Parhaat tulokset saa kun tukee jaksoa 2-3 kg painonpudotuksella, jolloin suurin osa tästä painonpudotuksesta kohdistuu ongelmakohtaan.

HYPOXI polttaa rasvaa, jolloin tulokset ovat pitkäkestoisia. Tulokset eivät perustu nesteen vähenemiseen. Vältyt myös pikadieettien jo-jo efektiltä.

Miehillä rasvanpoltto kohdistuu HYPOXIn avulla noin 80% vyötärönseudulle ja kylkiin. HYPOXI tuo erittäin tehokasta apua keskivartalon muokkaukseen.”

Ilmainen kokeilun ja konsultaation voi varata täältä.

 

reisi_takamuskuva3

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE