Houkuttelemme yrityksiä Lahteen

Houkuttelemme yrityksiä Lahteen

Lahti City ry julkaisee yhdessä JS Suomi Oy:n kanssa esitteen, jossa kerrotaan yrityksille Lahden ydinkeskustan liiketoimintamahdollisuuksista.

Esite on suunnattu Lahdesta kiinnostuneille uusille yrityksille. Lahdessa jo toimivien yritysten toivotaan mainostavan niille palveluitaan esitteessä.

Esitettä käytetään uusien yritysten houkuttelemiseksi Lahteen. Kampanjassa lähetytään sähköpostitse ja puhelimitse 2000 – 3000 yritystä. Niiden halutaan siirtävän tai laajentavan toimintaansa yli 105 000 asukkaan Lahteen. (Vaikutusalueen asukasluku on noin 200 000.)Kampanja toteutuu loppuvuoden aikana. Toteutusvastuun kantaa Lahti City ry yhteistyössä Ladec Oy:n kanssa. Kampanjan puolesta työskentelevät myös ydinkeskustan kiinteistönomistajat ja toimitilavälittäjät.Lahden ydinkeskustan saavutettavuus on parantunut toriparkin ansiosta. Ydinkeskustan julkisten paikkojen viihtyisyys paranee uudistuneen Kauppatorin, Alatorin toimintapuiston ja uudistettavien pääkatujen ansiosta. Keskustaajaman asukasluku kasvaa koko ajan uusien asuinkerrostalojen ansiosta. Ydinkeskusta on lahtelaisten suosima tapahtuma- ja kohtauspaikka.

Lahden ytimessä on käynnissä elinkeinotoiminnan rakennemuutos. Erinomaisia liiketiloja on vapautunut uuteen käyttöön. Lahti City ry tarjoaa niitä nyt yhdessä toimitilavälittäjien kanssa uusille liikeyrityksille.

Lisätiedot esitteestä ja sen mainospaikoista Riina Juntunen JS Suomi Oy 09 856 28 177
Lisätiedot kampanjasta Janne Viitamies Lahti City ry 040 510 0948

 

http://lahticity.fi/Ajankohtaista/tabid/62/ArticleId/268/Default.aspx?Return=99

                                                                         –   Nyt ilmaista näkyvyyttä!  –  

                                       – Lähetä tiedotteita tai mainosta tuotteita /palveluita/ yritystä  –

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE