Hiusten muutosleikki

Hiusten muutosleikki

Hiukset ja niiden muokkaaminen on oivallinen keino saada isojakin muutoksia yleisilmeeseen ja ulkonäköön. Väri ja mittasuhteet hiuksissa vaikuttavat radikaalisti myös siihen, kuinka kasvot tulevat esille ja hiusvärin ollessa sopiva, ihonväri suorastaan hehkuu.

 

DSC_8077

 

Allekirjoittaneella on tullut tavaksi muuttaa hiusväriä vuodenaikojen mukaan. Nyt on kevät ja niinpä Sanna sai taikoa minulle hiuksiin kesäilmeen väreineen (väri vaaleakupari, johon ihastuin jo edellisenä kesänä) sekä raidoitetuilla IdHairin B’long -hiuspidennyksillä, joka on 100% korkealaatuista remy aitohiusta.

 

IMG_1456

 

 

Teippi- ja ommelpidennykset sekä tuuhennokset

Hiuspidennykset- tai tuuhennokset ovat oivallinen tapa selvitä esimerkiksi hiustenkasvatusprojektista. Kuten itselleni kävi, niin hiukseni katkeilivat sopimattomien aineiden käytöstä kampaamokäyntien yhteydessä ja sen seurauksena ne olivat aivan hirveässä kunnossa.

IMG_1502

Sanna on saanut pelastettua hiukseni ja kasvatusvaiheessa olen käyttänyt apuna juurikin hiuspidennyksiä / tuuhennoksia. Koska Sannalla on rautainen kokemus sekä teippi- että ommelpidennysten käsittelystä, aikaa ei kampaamokäynnillä mene paljoakaan tavallisesta pidempään.

 

Sanna Komaro

Sanna on ollut luottokampaajani jo vuosia, enkä voi kuin ihailla hänen ammattitaitoaan. Hän keskittyy asiakkaaseen ja kuuntelee niin, että voi toteuttaa toiveet tai antaa tarvittaessa uusia ideoita ja lopputulos on juuri se, mitä asiakas tuli kampaamosta hakemaan (ja ehkä enemmänkin).

IMG_0001

Sannan löytää Hiushuone Elecosta, joka sijaitsee samoissa tiloissa Etelä-Suomen Kosmetologikoulun kanssa osoitteessa Aleksanterinkatu 24, Lahti, puh 044 770 7712.

 

IMG_0002

DSC_8082

 

DSC_8087

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE