Hetken hengähdystauko

Hetken hengähdystauko

Jouluostoksilla, kesken työpäivän tai asioita hoitaessa ja paikasta paikkaan juostessa  -ota pieni hetki aikaa itsellesi. Istu mukavasti, katsele ympärillesi ja fiilistele elämää. Nauti kuppi hyvää vastapaahdettua kahvia, joka saa velatkin tuntumaan saatavilta.

Voin kokemuksesta vakuuttaa, että tämä resepti toimii. Juurikin näin tein eilen käydessäni Kauppakeskus Triossa. Robert’s Coffee-Spice Ice kahvilan henkilökunta ilahduttaa minua joka vierailulla. Hymy, iloisuus ja ystävällisyys pelastaa päivän kuin päivän. Ja se kahvi -kerronpa siitä. Joulukuun kahviksi esiteltiin Piparkakkulatte (toivottavasti muistan nimen oikein) ja halusin ehdottomasti maistaa sitä.

 

IMG_5088

 

 

IMG_5089.JPG

 

 

Jouluisia, pehmeitä, kanelisia makuja. Niitä tuossa kahvissa oli ja tykkäsin kovasti!

Muistelen vieläkin käyntiäni muutama päivä sitten Kauppakeskus Karismassa ja siellä Robert’s Coffeessa nauttimaani kinkkujuusto täytteistä croisanttia. Ah ja voi miten suussa sulavaa! Toki kyseistä herkkua saa myös Trion kahvilasta, ettei tarvitse Karismaan asti lähteä.

Pysähdy hetkeksi -hengittele -anna ajatusten virrata vapaasti -rentoudu ja nauti makuelämyksistä.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE