Helmikuun ratoksi

Helmikuun ratoksi

Helmikuu on kääntynyt jo loppupuolelle ja mitä tähän mennessä on tapahtunut Lahdessa?  On vierailtu Kirja- ja Ruokamessuilla (klik) heti alkukuusta, ollaan käyty elokuvissa parhaan ystävän/ ystävien tai koko perheen kanssa (klik) ja juhlittu The Lookin avajaisissa aivan Lahden ydinkeskustassa, uusissa upeissa tiloissa (klik).

Ja vielä on helmikuuta jäljellä. No, vapaa-ajanvietto ongelmia ei varmasti synny, jos on aktiivinen. Alkavan viikonlopun voi aloittaa muotinäytöksistä, hyvästä ruuista ja juomista nauttien tänään perjantai-iltana Finlandia-hiihtojen kisateltassa ja viikonloppuna voi sitten nautiskella hiihtämisestä tai sen katselemisesta kuunnellen samalla live musiikkia, jota maastossa hiihtäjien ja katsojien iloksi soitetaan (klik).

Ja mikäli hiihto ei kiinnosta tai sen lisäksi lasten kanssa ehtii, voi mennä Ipana-rock konserttiin Lahden Sibeliustalon Finlandia-klubille.

 

Lisäksi  tänään alkaa koulujen hiihtolomaviikko (talviloma), joten iso-osa Lahden ja ympäristökuntien asukkaista nauttivat tulevan viikon levosta ja mukavasta tekemisestä.

 

Tai sitten….

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

Yhteistyössä



JAA YSTÄVÄLLE