GrafiQ

GrafiQ

Yritysesittelyvuorossa on lahtelainen GrafiQ. Graafikko Marjo-Riitta Hautalan laaja koulutus ja pitkänlinjan kokemus takaa upean työn tuloksen. Lisäksi Marjo-Riitta on ElämääLahdessa.fi tiimin jäsen. Mutta annan nyt Marjo-Riitan esitellä teille itsensä.

yritysesittelyyn

 

Olen 29-vuotias lahtelainen graafinen suunnittelija. Minut tunnetaan ihmisystävällisenä ja valoisasti elämään suhtautuvana persoonana. Suhtaudun intohimoisesti graafisen suunnittelijan työhöni ja olen erityisen huolellinen saamieni toimeksiantojen toteuttamisessa.

 

Graafisen suunnittelun peruskoulutukseni olen saanut Koulutuskeskus Salpauksessa, josta valmistumiseni jälkeen vuonna 2006 aloin työskennellä toiminimellä. Taloudellisen taantuman aikaan vuonna 2009 lähdin jatkokouluttamaan itseäni. Kesäkuussa 2013 valmistuin graafisen suunnittelun medianomiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta.
Monipuolista työkokemusta minulle on kertynyt niin viestintätoimistosta, painotaloista kuin suuresta lehtitalostakin, mutta oman yrityksen pyörittäminen on kasvattanut eniten – niin hyvässä kuin pahassa.

Näen oman kädenjälkeni leikkisänä ja värikkäänä; rakastan värejä, vaikka pukeudunkin pääsääntöisesti mustaan. Parhaimmillani koen olevani erilaissa taitto- ja vektoritöissä. Mieluisimpia työtehtäviä ovat esite-, lehti- ja kirjataitot sekä pakkaussuunnittelu. Minulla on käytössäni laajat verkostot ja ammattilaisia eri aloilta, kuten toimittajia, valokuvaajia, koodareita ja painotaloja. Oman osaamiseni sekä yhteistyökumppaniverkostoni avulla voin toteuttaa suuriakin kokonaisuuksia – aina sovitun aikataulun puitteissa.

Olen valmis tarttumaan mitä erilaisimpiin ja haastavimpiin työtehtäviin! Työnäytteisiini voi tutustua osoitteessa: www.marjoriittahautala.com.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE