Fressi ilme muutamassa minuutissa

Fressi ilme muutamassa minuutissa

Lahdessa Vesijärvenkadulla, muutaman askeleen päässä Aleksilta taitaa olla kaupungin ainut paikka, jossa tämä todella onnistuu. Ja mikä parasta… se ei ole hetken ihme, vaan voit nauttia tuloksesta useita kuukausia.

large-492005-3732124_179784ACC

 

 

Elämän hektisyys, paineet, unenvähyys tai muut mahdolliset vaikeudet ja surut tekevät pidemmällä tähtäimellä kasvoillemme väsyneen, rasittuneen ja surullisen ilmeen. Koska iho on kasvoissa niin ohutta, se ei jaksa palautua synkästä perusilmeestä ja kulmien kokoaikaisesta kurtustamisesta.

 

BA-06-2012

 

Tämähän ei käy tämän päivän työelämässä. Varsinkin jos teet myyntityötä tai muuta, jossa edustat ja tehtävänäsi on saada muut vakuuttuneeksi asiastasi. Kuten sanotaan, kaikki on tapaamisessa kiinni ensimmäisistä sekunneista. Silloin vastapuoli tekee sinusta ”skannauksen” ja luo itselleen mielikuvan josta loppu onkin kiinni. Mieti kahta vaihtoehtoa:

1. Tapaat henkilön, joka on todella väsyneen näköinen. Huomioit tämän ja mietit, ottaako homma noin koville, eikö bisnekset oikein toimi tms. Hän esittelee asiansa, mutta nuo ensimmäiset ajatukset ovat luoneet jo tietynlaisen pohjan asenteellesi.

2. Tapaat henkilön, josta tulee heti asiallinen, siisti ja asiansa osaava mielikuva. Et edes huomioi hänen kasvojensa ”olomuotoa”, koska henkilön kokonaisuudessa ei ole mitään huomioitavaa. Hän esittelee asiansa ja keskityt pelkästään siihen, koska sinulle ei ole syntynyt mitään ”häiritseviä kysymysmerkkejä” siitä, etteikö tapaamasi henkilö osaisi asiaansa tai olisi oikea henkilö tehtävässään.

 

stylage före och efter behandlingen

 

 

Asiasta on tehty monta tutkimusta ja haastateltu henkilöitä, jotka toimivat esimerkiksi asiakastyössä. Vastausten mukaan väsymys tai jokin muu huoli ei voi työssä näkyä, vaan on pidettävä itsestä huolta kaikella mahdollisella tavalla.

 

The Look -Kauneusklinikan vetäjänä Lahdessa toimii herttainen Netta. Kampaamo, parturi ja ripsipalveluista vastaa Annika. Julkaistuja juttuja löytyy täältä,  klik ja klik.

Yhteystiedot, osoite ja enemmänkin asiaa löydät Lahden Kauneusklinikan omilta Facebook-sivulta.

Lisää Lahden The Look-Kauneusklinikasta  myöhemmin.

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE