Elokuva harrastajien Kino Iiris

Elokuva harrastajien Kino Iiris

Aivan Lahden ydinkeskustassa toimii Päijät-Hämeen elokuvakeskuksen omistama leffateatteri Kino Iiris, joka laajentaa elokuvatarjontaa Lahdessa todella mallikkaasti. Tässä suora lainaus heidän sivustoltaan; ”Päijät-Hämeen elokuvakeskuksen (PHEK) omistama Kino Iiris on elokuvateatteri, joka rikastuttaa lahtelaista elokuvatarjontaa näyttämällä myös valtavirrasta poikkeavaa ja harvinaisten elokuvamaiden tuotantoa. Kino Iiris toimii tavallisten näytösten lisäksi sijaintina paikalliselle elokuvakerhotoiminnalle.”

 

 

Mutta mikä Päijät-Hämeen elokuvakeskus?

Tässä faktaa;

Päijät-Hämeen elokuvakeskus perustettiin vuonna 1989 yhdistämään lahtelaiset elokuvakerhot koko Päijät-Hämeen alueella palvelevaksi kulttuurilaitokseksi. Elokuvateatteri Kino Iiris muodostaa yhdistyksen toiminnallisen keskuksen, jossa elokuvan harrastajat ikään katsomatta voivat nauttia laadukkaista elokuvista kohtuullisella hinnalla jokaisena viikonpäivänä.
Vaikuttavaa on se, että lipunmyyjä-vahtimestarin työt tehdään edelleen vapaaehtoistyönä.
Lisäksi Kino Iiriksestä voi saada tilausnäytöksiä. Niistä voit lukea lisää TÄÄLTÄ.
Esimerkkinä tällä hetkellä Kino Iiriksessä pyörivistä leffoista nostan esille Aku Louhimiehen uusimman 8-pallo, joka on raju kuvaus yksinäisyydestä. Herkimpien ei ehkä kannata valita tätä, jos elokuvan tarkoituksena on piristää 🙂
Keskushahmoa Pikeä, joka on tuomittu huumerikoksesta näyttelee Jessica Grabowsky ja konstaapeli Olli Revon roolia  Mikko Leppilampi. Lisää leffasta täältä.
Lisäksi Kino Iiriksessä pyörii paljon muitakin leffoja ja lippujen hinnat on edulliset:
ARKISIN ENNEN KLO 16.00 ALKAVIEN
NÄYTÖSTEN LIPUT VAIN 6€!
Ja jos liityt jäseneksi, saat leffaliput vielä edullisemmin ja sen lisäksi tuet elokuvakeskuksen toimintaa.

2 Responses to Elokuva harrastajien Kino Iiris

 1. Aaltoluoto Ari sanoo:

  Yritin ottaa selvää 22.2 ja 29.3 esitettävistä elokuvista, mutta ei löytynyt kuin pelkkä Naamakirjasivu. Eikö ole parempaa infoa?

  • Erja Ylisirniö sanoo:

   Hei Ari! Kävin kurkkaamassa Kino Iiriksen sivuilla enkä löytänyt kyseisten päivien elokuvatarjontaa. Mutta tällaisen löysin: Palautteet, toiveet ja kyselyt kulkevat osoitteella: kellarikino(a)gmail.com.
   Laita tuonne kyselyä asiasta, niin varmasti saat infoa.
   Kiitos viestistäsi ja mukavaa talven jatkoa sinulle!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE