Elämä on valintoja

Elämä on valintoja

Jokainen meistä tekee päivittäin valintoja eri asioiden suhteen. Teet valintoja isoista ja perustavanlaatuisista asioista sekä pienistä, mutta loppupeleissä erittäin tärkeistä vivahteista joilla on vaikutusta tyytyväisyyteen elämässäsi.

Tyytyväisyys elämään lähtee sinusta itsestäsi. Onko sinulla hyvä olla itsesi kanssa eli rakastatko itseäsi? Jo pelkästään se, että tekee tai edes yrittää tehdä asioille jotakin, auttaa saamaan hyvän olon -siis jos tuntee että muutostarpeita olisi.

 

kognitiivinenkolmio

 

ElämääLahdessa.fi -sivuston vieraileva kirjoittaja, joka kirjoittaa nimimerkillä elämästä oppinut, on ottanut todella tärkeitä asioita esille. Ensimmäisenä nostan pöydälle ajatukset ja asenteet, koska siitähän kaikki lähtee. Ajattele mitä ajattelet -kirjoitus oli todella vaikuttava teksti siitä, miten voimme vaikuttaa ja ohjata itse itseämme.

Seuraava vaihe on ruoka ja miten sillä voi vaikuttaa mielialaan, virkeyteen ja hyvänoloon. Opi syömään oikein -kirjoituksessa elämästä oppinut kirjoitti, miten radikaalisti syöminen voi vaikuttaa myös henkisellä tasolla.

Jos sinulla on ehtinyt jo tulla erinäisiä sairauksia tai oireita, niin Syökää itsenne terveiksi -kirjoituksessa elämästä oppinut avasi jo alustavasti sitä, miten tilanne (ehkä) on se mikä on ja miten siitä pääsee paranemaan.

Palataan valintoihin. Haluatko jatkaa kuten ennenkin, vai haluatko muutosta elämääsi? Jos haluat muutosta olotilaasi ja haluat muutokseen apua, niin ota yhteyttä kommenttiboksin kautta (ei julkaista) ja jätä yhteystietosi, niin sinuun otetaan yhteyttä. Voit tehdä saman myös osoitteen posti@elamaalahdessa.fi kautta.

 

MF7GS47

 

Liikunnan ottaminen elämäntavaksi ja osaksi arkea on yksi niistä suurimmista ja vaikuttavimmista valinnoista joita ihminen tekee. Liikunta päihdyttää -kirjoituksessa otetaan esille tutkimusta ja todisteita sille, kuinka liikunta vaikuttaa kipuihin ja kuinka sillä voi ehkäistä erinäisiä aivoihin kohdistuvia sairauksia -muista sairauksista puhumattakaan.

Kun ihmisen perusasiat oman itsensä kanssa ovat kunnossa, voi antaa täyden panostuksen läheisille ihmisille sekä työelämään tai opiskelulle.

Terveyttä ja hyvää oloa elämääsi!

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE