Dobo-kurssi koiran kanssa

Dobo-kurssi koiran kanssa

Kaikki koiran omistajat, nyt huomio! Haluatko uutta, kivaa tekemistä yhdessä koirasi kanssa ja harrastaa samalla liikuntaa? Mikäli vastaat myöntävästi, ilmottaudu Dobo-kurssille, joka alkaa Lahdessa 4.4.-13. Kurssiin sisältyy viisi treenikertaa  torstaisin klo.18.00.

 

Dobo-kurssilla sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan koiran ja ihmisen yhteistä jumppaa. Välineinä toimivat suuri, soikea agility egg- jumppapallo, sekä tasapainotyynyt.

 

”Dobo-harjoitukset vaikuttavat erityisesti syviin lihaksiin, motoriikkaan, vartalon hallintaan ja tasapainoon sekä koirilla että ohjaajilla. Lisäksi Dobo-harjoitukset vahvistavat koiran ja ohjaajan välistä luottamusta. Dobo harjoitteista on hyötyä niin toimistotyöntekijän selkä- ja hartiajumeihin, kuin vaikkapa agilitykoiran ja -ohjaajan kunnon viimeistelyyn. Huolimatta pinnallisten lihasten hyvästä voimasta, voi syvien lihasten voima olla puutteellinen. Tämä altistaa niin koirat kuin omistajat lihas- sekä selkäkivuille”.

Tässä harrastuksessa yhdistyy liikunta ja hauskanpito yhdessä koiran kanssa. Koiraa ei pakoteta mihinkään liikkeisiin, vaan ne tehdään koiran ehdoilla, koiraa tukien. Doboon kuuluu kolmenlaisia liikkeitä; koiran tekemiä, ihmisen tekemiä, sekä yhdessä tehtäviä liikkeitä.

Harjoitukset lisäävät koiran keskittymiskykyä, ketteryyttä, tasapainoa ja kehonhallintaa. Vahvistavat koiran (syvää) lihaksistoa. Harjoitukset auttavat myös koiraa venyttämään itseään ja poistamaan lihasjännityksiä. Lisäksi yhdessä harjoittelu tukee ja parantaa suhdetta ohjaajaan.

Koiran ohjaajalle harjoitukset lisäävät lihasvoimaa ja kestävyyttä. Keskivartalon lihakset tekevät töitä, joten harjoitukset parantavat ryhtiä. Lisäksi treeneistä saa kroppaan joustavuutta, tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Ja mikä tärkeintä, liikkeet ovat hauskoja ja haastavia… yhdessä koiran kanssa : )

Voit ilmottautua kurssille TÄÄLLÄ.

 

 

2 Responses to Dobo-kurssi koiran kanssa

 1. Minna sanoo:

  Hei. Ilmoittautumis linkki ei auennut. Tarkoittaako tämä että kurssi on jo täynnä?
  Olisimme kiinnostuneita tästä. Meillä on Jack russel poika jonka kanssa etsimme uutta harrastusta.
  Terkuin Minna Mustonen ja Sky

  • Erja Ylisirniö sanoo:

   Hei Minna ja Sky!

   Osoitteessa korkeavire.blogspot.fi löytyy kurssit ja ilmoittautumisosoite.
   Hauskaa kurssia teille molemmille!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

Yhteistyössä



JAA YSTÄVÄLLE