Blogi -ajatusten jakamista ja tiedon välittämistä

Blogi -ajatusten jakamista ja tiedon välittämistä

Nautitko kirjoittamisesta tai haluatko tuoda ajatuksiasi /jakaa tietoa tai ideoitasi sinulle tärkeistä asioista? Vai rakastatko valokuvausta /videokuvausta niin paljon, että voisit jopa julkaista niitä? Mikäli vastasit kyllä, lue eteenpäin.

ElämääLahdessa.fi – vapaa kanava tietyin säännöin

ElämääLahdessa.fi avautuu -jutussa jo kerroinkin, että tämä sivusto toivoo voivansa olla kanava jossa ihmisillä olisi mahdollisuus viestittää/ tuoda julki omia ajatuksiaan tai vaikka jakaen yleishyödyllistä tietoa -mahtavia harrastuksia tai elintärkeitä pieniä vinkkejä arkielämään.

Positiivinen tiedonvälitys

Positiivisella sykkeellä jaettuja ajatuksia ja muista ihmisistä välittämistä /huolehtimista tämä maailma tarvitsee – ElämääLahdessa.fi haluaa olla pienenpieni osanen tätä toimintaa antaen tiedonvälityskanavan ihmiseltä toiselle.

Kaunis valokuva tai liikkuvaa kuvaa videoklipin muodossa

Joskus ei tarvitse tekstiä laisinkaan, koska kuten sanotaan; ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”.

 

Lähetä viestiä osoitteeseen posti @ elamaalahdessa.fi (poista välit) niin saat paluupostissa lisää tietoa asiasta. Tervetuloa!

 

Ps. Huomenna raotan jo hivenen ensimmäistä uutta ja tulevaa juttusarjaa!

 

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE