Avoin ja maksuton terveysluento

Avoin ja maksuton terveysluento

Terveysluento joka voi olla käänteentekevä ihmiselle joka kärsii esimerkiksi niska-hartia säryistä tai selkävaivoista. Tiesitkö että jokin kipu tai vaiva voi olla lähtöisin kropan virheasennosta.

Kivun aiheuttaja 

Mielenkiinnolla jäin lukemaan Kansanlääkintäseuran sivustolta kuinka he pureutuvat kivun aiheuttajaan ei vain itse kipuun.

”Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan. Em. tutkimuksin on osoitettu, että kalevalainen jäsenkorjaus parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun.”

 

 

original_496021_fa9cecd159ab4343a02a1fbc7319f838

 

 

Kalevalainen jäsenkorjaus eli kansanparannus

”Perustuu vanhoihin kansanparannusperinteisiin, jotka esiintyvät kuvakielellä kirjoitettuna myös Kalevalassa. Pääosin Pohjanmaalla nämä parannustaidot ovat säilyneet sukupolvilta toisille. Parannustaitoihin kuuluvat mm. jäsenkorjaus ja kuppaus.”

Kansanlääkintäseura ry vaalii kansanlääkintäperinnettä

Olisi erittäin toivottavaa että tulevaisuudessa terveydenhuollon ja kansanparantajien yhteistyö laajentuisi ja olisi ennemmin sääntö kuin poikkeus. Vähemmän lääkkeitä ja enemmän maalaisjärkeä.

Virheasentojen uskomattoman suuri vaikutus ihmiseen

 

 

Luento huomenna torstai 23.4 klo 18.00-20.00 – Wellamo-opiston auditorio, Kirkkokatu 16, Lahti

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE