Asenne ratkaisee aina

Asenne ratkaisee aina

Kaikilla julkaisuilla on omat määritelmänsä siitä, miten haluavat tuoda asioita lukijoiden ja kuluttajien tietoon. Näin myös ElämääLahdessa.fi sivustolla.

IMG_4646

 

 

Haluamme tuoda asioita esille positiivisella ja rakentavalla asenteella. On turhaa valittaa jostakin, kun vaihtoehtoisesti voi keskittää energiansa muuttaakseen kyseisiä epäkohtia haluttuun suuntaan, positiivisella sykkeellä. Kaikki negatiivisuus  syö ihmisen energiaa ja terveyttä.

 

IMG_4698

 

Julkaisemme mielellämme kommenteja, jotka ovat positiivisia, antavat rakentavaa palautetta tai voit laittaa toiveita asioista, joista haluat lukea täällä. Esimerkiksi tietystä kauneudenhoito toimenpiteestä, asumisesta lahdessa, myymälästä jonka tarjonnasta haluaisit täältä aina väliaikatietoja/ pukeutumisvinkkejä. Ihan mitä vaan, mutta positiivisesti ja rakentavasti kommentoituna ja kirjoitettuna. Vain ne julkaistaan.

IMG_4677

 

 

Haluamme, että tätä sivustoa lukiessa tulee iloinen, positiivinen ja energinen olo. Mikäli juttu perustuu jonkun omakohtaiseen kokemukseen, niin kirjoittaja seisoo jokaisen kirjoittamansa sanan takana. Kokemus on ollut kirjoittajalle jutun mukainen.

Mutta tulee muistaa, että meistä jokainen kokee ihmiset ja asiat omalla tavallaan. Juuri sen takia kokemukset kannattaa kokea myös itse. Kokemukset ovat suuri rikkaus.

 

Jutun kuvat lahdesta toukokuussa 2014.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

 

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE