Amerikkalainen parranajo -rentouttava hetki miehelle

Amerikkalainen parranajo -rentouttava hetki miehelle

Tällä kertaa Annika / Tmi Tiiannika kertoo amerikkalaisesta parranajosta ja valokuvat tästä miesten omasta, ihanan rentouttavasta palvelusta kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

 

Ensin parta ajetaan tai vaihtoehtoisesti muotoillaan koneella.

DSC_7299

 

 

DSC_7294

 

Kokonaisvaltaisen amerikkalaisen parranajon vaiheisiin kuuluu koneella ajon jälkeen öljy, lämminhaude kahteen eri kertaan, parranajoa veitsellä, kylmähaude sekä hieronta.

 

DSC_7301

 

DSC_7302

 

DSC_7316

 

DSC_7309

 

DSC_7327

 

DSC_7331

 

DSC_7330

 

Kuvissa esiintyvä herrasmies kertoi haukoitellen 45 minuutin parranajon olleen erittäin rentouttava kokemus. Lopputulokseen hän oli hyvin tyytyväinen ja uskoi, että vaikka hänellä on erittäin voimakas ja nopea parrankasvu, voi seuraava parranajon ajankohta olla veitsellä leikkaamisen jälkeen vähän normaalia kauempana.

Annika tekee miehille myös Eurooppalaista parranajoa (vaahto ja parranajo).  Päänhierontaa, joka kuuluu haudehoitoihin  jotka vaikuttavat kutiavaan ja kuivaan päänahkaan, sekä hilseeseen.

 

Tmi Tiiannika 045 106 7166, Vesijärvenkatu 14, Lahti

Aikaisemmat  julkaistut jutut yrityksestä löydät täältä.

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE