Ajatuksista tekoihin

Ajatuksista tekoihin

Ajatuksilla on valtava voima. Paljon suurempi kuin ehkä osaamme edes kuvitella. Joka päivä maailma muuttuu ja kehitys menee eteenpäin… niin myös meidän jokaisen täytyy ”jotta emme jää junasta”.

Se miten suhtaudumme kaikkiin muutoksiin ympäristössä tai omassa elämässä riippuu täysin meistä itsestämme. Muutos voi olla raju ja yleensähän muutoksia tulee aina jostakin kumman syystä useampi yht’aikaa. Ja totta, muutokset  ja kehityksen suunta ei ehkä aina heti tunnu positiiviselta eikä toivotulta. Mutta, mutta miten käännämme sen uudeksi mahdollisuudeksi tai ”jännittäväksi elämänvaiheeksi”?

 

1384236_10200631687306614_431608752_n

 

 

Nim.merk. ”elämästä oppinut” kirjoittaa tämän viikon tekstissään ajatuksista ja aivojen toiminnasta. Todella mielenkiintoinen aihe –kannattaa seurata, lukea ja kommentoida, jos herättää ajatuksia!

 

HUOM!

Mikäli olet halukas kirjoittamaan tekstejä, julkaisemaan valokuvia tai videoklippejä ElämääLahdessa.fi sivustolla -pistä viestiä osoitteeseen posti@elamaalahdessa.fi

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE