Ajattele mitä ajattelet

Ajattele mitä ajattelet

Meillä kaikilla on ajatukset ja tunteet jotka ohjaavat päätöksiämme sekä tekojamme.
Vähän pohdintaa…

 

 

Unknown-1
Aivot eivät ymmärrä todellisuuden ja mielikuvituksen eroa.
— Aivot reagoivat mihin tahansa ajatuksiisi niin kuin ne oikeasti tapahtuisivat.  Kun mietit miten selviät vaikeasta tentistä tai pelkäät jotakin esiintymistä alat tuntea ahdistusta ja puristusta vatsassasi. Aivot uskovat tilanteen todeksi joka laukaisee kortisolin erityksen elimistöösi. Sama toimii myös positiivisilla ajatuksilla: kun ajattelet positiivisesti, elimistössäsi vapautuu hyvän olon hormoneja.
Koet sen, mitä ajattelet eniten.
Jos olet ostamassa uutta autoa, alat kohta nähdä kyseisiä autoja joka puolella. Kun ajattelet jotain todella paljon, alat näkemään kaikki mahdollisuudet elämässäsi.
Jos vedät puoleesi vääränlaisia ihmisiä tai stressaavia tilanteita, sinun olisi hyvä muuttaa ajatusmalliasi.  Positiiviset ihmiset vetävät puoleensa postiivisia ihmisiä.
images-1
Aivosi toimivat autopilottina.
— Keskimäärin ihmisellä on 60 000 ajatusta päivässä.  Jäämme myös helposti kiinni negatiivisiin ajatuksiin, mitä joskus on tapahtunut. Voit kutenkin ”ohjelmoida aivosi” uudelleen ajattelemaan enemmän positiivisia asioita ja kas kummaa: Alat niitä myös nähdä ja kokea.
Ajatuksien sammuttaminen on ”must to do”. 
(Huh, huh, kyllä 60 000 ajatuksen sammuttaminen työstä käy)
— Negatiivisten ajatusten sammuttaminen parantaa vastustuskykyä, terveyttä ja vetää puoleensa positiivisia ihmisiä ja tilanteita elämääsi.  Mutta kaikki tämä alkaa ajatuksista.
Voit kirjaimellisesti muuttaa aivojasi.
—Kun keskität huomiosi siihen, mitä haluat, uusien hermoyhteyksien muodostuminen alkaa. Esimerkiksi, jos sinulla on alitajunnassasi uskomus ettet pysty pudottamaan painoa, mutta alatkin yhtenään ajattelemaan, että olet hyvässä kunnossa, luot uusia hermoyhteyksiä aivoissasi.
Sinulla on mahdollisuus muuttaa aivojasi fyysisesti ja myös elämääsi ajatustesi avulla.
Teksti: Nim.merk.”elämästä oppinut”
77_Rand-Corporation_Operation_Globale_Manipulation2
Lahtelaiset yritykset huomio!

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE