8 yötä jouluun

8 yötä jouluun

Mitä lahjaksi NAISELLE? Kysymykseen ei tietenkään ole yhtä ainoaa vastausta ja vaihtoehtoja on todella paljon. Mutta kun lahjanosto on ajankohtainen, ei mieleen tule niistä yhtään. Tämä lahjaidea sopii vaimolle, äidille, anopille, isoäidille, tyttärelle tai tyttöystävälle – siis kaikille naisille.

Mikäli nainen pitää kodin sisustamisesta ja yleensäkin sisustustuotteista, kukista tai hyvästä suklaasta, niin suosittelen menemään Lanunaukiolla sijaitsevaan Kukka ja Sisustuskauppa Neilikkaan. Kyseisessä kaupassa on äärimmäisen hyvä palvelu, joten teidän ei tarvitse kuin astua sisään ja kysyä rohkeasti ideointiapua, jos mielessä ei ole mitään valmista lahja-aihetta. Neilikasta löytyy vaikka ja mitä, mutta sisustustuotteiden tai vaikkapa käsintehdyn suklaan lisäksi voitte hankkia naiselle lahjaksi lahjakortin, jolla hän voi hakea vuoden mittaan vaikkapa ne viikonlopun kukat. Ja joka kerran hän ajattelee lahjanantajaa lämmöllä -täydellistä!

Tai voit ostaa kynttilälyhdyn ja sen sisään kynttilän. Toimii sekä sisä-, että ulkotiloissa. Lyhdyt ovat malliltaan pelkistettyjä ja sopivat kaikkiin sisustustyyleihin, joten miehet huomio -virhemahdollisuutta tässä sisustuspainotteisessa lahjassa ei ole.

 

IMG_4987

 

 

Lanunaukio sijaitsee Aleksanterinkadun Sokosta vastapäätä. Aukiolla on tällä hetkellä myös Joulukylä, jonka myyntikojuista löytyy myös paljon täytettä pukinkonttiin ja joulupöytään.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE