7 yötä jouluun

7 yötä jouluun

Vinkki joululahjaan, joka käy KAIKILLE -miehille, naisille ja lapsille. Ikään katsomatta. Lahja, jota kaikki tarvitsevat ja siitä voi nauttia vaikka joka päivä.

LOUNAS-LAHJAKORTTI! 

Suussa sulavaa lämmintä keittoa tai iso lautasellinen herkullista, ruokaisaa salaattia. Mikään ei voita kevyttä lounasta keskellä päivää -energiataso pysyy sen ansiosta tasaisena päivälliseen saakka. Ja tiesittekö, että voitte noutaa lounaan myös kotiin tai työpaikalle, mikäli aika ei anna myöten istua kahvilassa.

Rober’s Coffee – Spice Ice -kahvilat sijaitsevat Lahden parhailla paikoilla: ydinkeskustassa Kauppakeskus Triossa, sekä kaupungin toisessa ytimessä Kauppakeskus Karismassa.

Olette varmaan jo huomanneet lounaslista-linkin sivun oikeassa laidassa. Ja listalta lukijaedun; ilmoittamalla kassalla koodin ”ElämääLahdessa” voitte nauttia lounaan jälkiruuaksi vastapaahdettua kahvia -veloituksetta.

Kaikki tarvitsevat ruokaa. Joka päivä ja mieluusti se saisi olla terveellistä ja herkullista. Ja todellakin -lahjansaaja ajattelee lahjakortin antajaa eli sinua joka kerran, kun nauttii nälkäisenä lounastaan ja palaa kylläisenä takaisin puuhiinsa. Todellinen tarvelahja!

 

images-1

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE