11.5 -Kaikkien äitien oma päivä

11.5 -Kaikkien äitien oma päivä

Äitienpäivä ja lahja äidille, isoäidille, mummolle tai mummille. Siinä varmasti ajatus, joka on ollut joka toisen mielessä lähipäivät. Huomenna sunnuntaina juhlitaan tai ainakin muistellaan kaikkia, jotka ovat tuoneet jälkeläisen tähän maailmaan.

Yksi parhaista lahjoista tässä kiireisessä ja hektisessä elämäntyylissä voi olla kokonainen päivä äidille. Tarkoitan tällä keskittymistä, rauhoittumista siihen yhteiseen laatuaikaan äidin ja/tai isoäidin kanssa. Riippuu varmasti juhlakalusta miten rauhallisissa merkeissä päivä kuluu, mutta uskoakseni tärkeintä on äidistä myös se, että jälkikasvu nauttii päivästä ja näin muisto yhteisestä hetkestä jää kaikille ihanaksi matkaevääksi tulevaisuuteen.

 

IMG_3430

 

Jos minulla olisi mahdollisuus huomenna antaa omalle äidilleni äitienpäivälahja, niin kokkailisin hänelle juhla-aterian alku- ja jälkiruokineen tai veisin hänet ravintolaan syömään. Ostaisin jonkin konsertti, teatteri tms. lipun varatakseni hetken yhteistä aikaa myös lähitulevaisuuteen. Tai sitten antaisin lahjakortin johonkin ihanaan hierontaan, kampaajalle tai kauneushoitoon, jossa hän voisi käydä nauttimassa.

Nauttikaa yhteisestä ajastanne huomenna ja säilökää muisto syvälle. Tarvitsette sitä ehkä joskus.

ElämääLahdessa.fi tiimi toivottaa kaikille äideille ja isoäideille Hyvää Äitienpäivää!

IMG_4456

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

 

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE